Virtuellt mordmysterium

I samarbete med Upplevelse.com
Skåne län
Malmö
2023-01-18
Är GPS-spel din grej? Spelat Pokemon Go eller Cluedo? Lös ett virtuellt mord med hjälp av mobilen, vänner och tankeverksamhet.

Virtuellt mordmysterium - Lös en mordgåta i din stad

Är du en Cluedo-fanatiker? Gillar du att lösa gåtor med dina vänner? Då kommer du att älska Kluredo, ett virtuellt mordmysterium som tar dig ut på en spännande jakt genom din stad.

Navigera runt i staden med hjälp av en app

Kluredo är ett stadsövergripande spel som kombinerar Pokemon Go med Cluedo. Du och dina vänner navigerar runt i er stad med hjälp av en specialutvecklad Kluredo-app för att lösa en mordgåta tillsammans. Spelet är anpassat för 1-4 personer och tar ungefär 2-3 timmar att genomföra.

Möt virtuella vittnen och ta del av ledtrådar

Spelet är byggt runt virtuella vittnen och ledtrådar som du ser i verkligheten via telefonkameran. Du och dina vänner kommer att lösa utmaningar på platsen ni befinner er och eliminera både misstänkta och mordvapen för att knäcka fallet och avslöja mördaren.

Spela i Stockholm, Göteborg och Malmö

Kluredo kan spelas i många städer runt om i hela Sverige. Spelet kan anpassas till vilken plats som helst, men erbjuds till en början i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Kluredo - en rolig teambuildingupplevelse

Kluredo är en rolig och positiv teambuildingupplevelse som passar vänner, familj och kollegor. Fördelarna är obegränsade men inkluderar teamwork, sammanhållning, problemlösning, fysisk träning, motivation, kreativitet och fokus.

Listan på Orter:

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö

Bra att veta:

  • Antal deltagare: Upplevelsen är anpassad till 1-4 personer och genomförs utomhus i din stad med hjälp av en mobilapp.
  • Ålder: För alla åldrar
  • Tillgänglighet: Året om.
  • Varaktighet: 2-3 timmar.

Kluredo är helt appbaserat och fungerar på både Android- och iOS-plattformar. Upplevelsen genomförs till en början en gång per månad, och man får support live.

Om du är en Cluedo-fanatiker och gillar att lösa gåtor med dina vänner, är Kluredo det perfekta valet för dig. Navigera runt i din stad med hjälp av en specialutvecklad app, möt virtuella vittnen och ta del av ledtrådar för att lösa en mordgåta tillsammans med dina vänner. Kluredo finns tillgängligt i Stockholm, Göteborg och Malmö och är en rolig och positiv teambuildingupplevelse för alla åldrar. Don't miss it!

Mystik
495 kr
Beställ