Tusen öars kryssning

I samarbete med Upplevelse.com
Stockholms län
Stockholm
2023-01-18
Åk skärgårdsbåt till Stockholms skärgård. Du får både lunch och middag ombord på båten. Bada och ät mat

Tusen Öars Kryssning - Upptäck Stockholms Skärgård på Båt

Stockholms skärgård är en av Sveriges mest vackra platser och det finns ingen bättre sätt att upptäcka det än med en kryssning på den klassiska skärgårdsbåten M/S Waxholm III. Från stadens buller tar vi oss genom den inre skärgården till den yttre skärgården och besöker några av skärgårdens mest kända öar.

Upplev Skärgårdens Scharm

En kryssning med M/S Waxholm III ger dig möjlighet att uppleva skärgården på ett unikt sätt. Under resan gör vi strandhugg på öar som Kymmendö, Vaxholm och Bullerö, där vi får chansen att bada i det sköna havet och promenera på seglarparadiset Sandhamn.

Upptäck Stockholms skärgård

Upptäck Stockholms vackra skärgård med Tusen Öars Kryssning. Med den klassiska skärgårdsbåten M/S Waxholm III färdas vi genom den inre skärgården till den yttre, där vi gör strandhugg på några av skärgårdens mest välkända öar. På Kymmendö bekantar vi oss med ön som Strindberg kallade för Hemsö, vi passerar Vaxholm och ute i havsbandet gästar vi Bullerö där Bruno Liljefors hämtade inspiration och målade. Innan båten vänder hemåt hinner vi även med ett stopp på seglarparadiset Sandhamn, där promenadvägarna kantas av pittoreska hus och trollska tallskogar.

Kryssningens höjdpunkter

  • Strandhugg på några av Stockholms mest välkända öar
  • Upptäck ön Kymmendö, som Strindberg kallade för Hemsö
  • Passera Vaxholm och besök Bullerö där Bruno Liljefors hämtade inspiration
  • Gäst besök på seglarparadiset Sandhamn med pittoreska hus och trollska tallskogar
  • Möjlighet att bada i det sköna havet från solstekta klippor och härliga sandstränder
  • Maten ombord serveras av krögaren Jesper Taube och endast färska råvaror används
  • Inkluderar både lunch och en tvårättersmiddag i den vackra matsalen.

Mat och Dryck Ombord

Lunch och middag äter vi i den vackra matsalen ombord på båten. Krögaren Jesper Taube står för menyvalet och använder endast färska råvaror som tillagas ombord. Maten är av hög kvalitet och måltiderna är inkluderade i priset. Vi har fullständiga rättigheter ombord men en drink till middagen är den enda dryck som ingår i paketet.

Strandhugg på Öar

Under turen ges även tillfälle att hoppa i vattnet från solstekta klippor och härliga sandstränder så glöm inte badkläderna. Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp. Passar alla åldrar och är tillgänglig sommartid med en varaktighet på ca 11 timmar.

På vattnet
1 750 kr
Beställ