Tennis Privatlektion för en person

I samarbete med Upplevelse.com
Stockholms län
Stockholm
2023-01-17
Hur kul är det inte med en tennismatch? Lär dig spela tennis genom att ta en privatlektion, nybörjare som proffs.

Tennis är en rolig och utmanande träningsform och med en privatlektion med en erfaren tennislärare kan du ta dina färdigheter till nästa nivå. Oavsett om du är en nybörjare eller redan spelar på avancerad nivå, kan du få en riktigt bra upplevelse under denna privatlektion som erbjuds i Stockholm, Kristianstad och Hässleholm.

Perfekt för alla nivåer

En privatlektion ger dig möjlighet att fokusera på din teknik och utveckling på tennisbanan. Din tennislärare anpassar nivån efter dig, så oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet, kan du få en riktigt bra upplevelse. Du får lära dig rätt grepp, slagteknik och fotisättning, och med dessa grundläggande kunskaper kan du utveckla dina färdigheter med forehand, backhand, volley och serve.

Allt du behöver finns på plats

Banhyra ingår i upplevelsen och om du behöver ett racket kan du låna ett på plats. Upplevelsen är för en till två personer beroende på valt paket. Lektionerna är lämpliga för personer från 4 år och tillgängliga under dagtid vardagar året om med varaktighet på ca 55 minuter.

Lista: Var du kan boka privatlektioner

  • Stockholm
  • Kristianstad
  • Hässleholm

Upptäck eller slipa din tennisteknik med en privatlektion med en erfaren tennislärare. Du kan själv bestämma nivån på din lektion utifrån dina kunskaper och få full fokus från tränaren. Banhyra och racket ingår i upplevelsen och lektioner finns tillgängliga i Stockholm, Kristianstad och Hässleholm. Upplevelsen är lämplig för alla åldrar och nivåer. Boka din privatlektion idag och ta dina tennisfärdigheter till nästa nivå.

Sport
1 045 kr
Beställ