Spökvandring med skådespel - Stockholm

I samarbete med Upplevelse.com
Stockholms län
Stockholm
2023-01-18
Om du är i Stockholm och letar efter en lite annorlunda upplevelse, varför inte följa med på en spökvandring med skådespel? Detta är en kuslig promenadteater genom Gamla Stans gränder, där du kommer att möta gestalter från en svunnen tid.

Spökvandring med Skådespel i Gamla Stan

Gamla Stan i Stockholm är känt för sina gränder och torg fyllda med historia och mystik. Följ med på en spännande och kuslig promenadteater genom dessa gränder tillsammans med den elegante Greven. Han kommer att ta er med på en tur tillbaka i tiden och presentera er för gestalter från en svunnen tid, såsom bödeln Jürgen Homuth, pestdoktorn och konungamördaren Jacob Johan Ankarström. Denna pirriga vandring är lämplig för både stora och små.

Upplev Stockholms Spöklika Historia

Vandringen bjuder på skickligt skådespel och berättelser om Stockholms missöden. Ni kommer att få lyssna till spännande och kusliga spökhistorier bland Gamla Stans kyrkor, torg och gränder. Karaktärer från Stockholms historia gestaltas och får liv igen. Möt dem som inte vill vila i frid, de som vill göra sig sedda och hörda för varje levande själ som vågar vandra längs gränder och torg. Här möter ni vålnaderna ansikte mot ansikte! Hör deras släpande steg, deras tunga andetag i kylan och de fruktansvärda hostningarna från den svarta döden som drar i gränderna.

Detaljer om upplevelsen

  • Antal deltagare: Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupp.
  • Ålder: För alla åldrar
  • Tillgänglighet: Året om.
  • Varaktighet: Cirka 60 minuter

Lämplig för

  • Kultur & Livsstil
  • Halloween

Följ med Greven, en elegant och karismatisk skådespelare, på en spökvandring genom Gamla stans gränder och torg. Han kommer att ta er med på en kuslig promenadteater där ni kommer att möta gestalter från en svunnen tid. Ni kommer att möta bödeln Jürgen Homuth, pestdoktorn och konungamördaren Jacob Johan Ankarström. Dessa karaktärer kommer att gestaltas av skickliga skådespelare som ger liv åt berättelserna.

Denna vandring är perfekt för både stora och små, och är en spännande upplevelse för alla som är intresserade av historia och mystik. Ni kommer att få lyssna till kusliga spökhistorier och höra släpande steg och tunga andetag i kylan. Ni kommer också att få höra hostningarna från den svarta döden som drar i gränderna.

Denna vandring ger er också en unik chans att uppleva Stockholms historia på ett annorlunda sätt. Ni kommer att få höra om missöden som skett i staden och få en inblick i hur det var att leva förr i tiden.

Mystik
175 kr
Beställ