Speedtest med Polaris Slingshot

I samarbete med Upplevelse.com
Västra Götalands län
Göteborg
2023-01-17
Vill du prova ett riktigt häftig upplevelse? Ta Polaris Slingshot till sin maximala hastighet och känn den öppna frihetskänslan.

Airfield Speedtest med Polaris Slingshot är en unik upplevelse för den som vill testa den senaste biltrenden från USA och uppleva en öppen cockpit med frihetskänslan som ett motorcykel. Polaris Slingshot är en glädjemaskin som är en blandning av bil och motorcykel med prestanda som en sportbil.

Upplev en unik blandning av bil och motorcykel

Polaris Slingshot är en unik bil som sticker ut i mängden. Med en öppen cockpit och prestanda som en sportbil, kommer du att få en körning som du sent kommer att glömma. Med en lättvikts 2.4 liters motor på 175 hästkrafter och en vikt på endast 780 kg har du accelerationen som hos en sportbil.

Unik design ger en speciell väghållning

Designen av Polaris Slingshot är väldigt speciell och bidrar till en mycket speciell väghållning. Bilen är lika bred som Lamborghini Aventador och kort som en Mazda Miata, så förvänta dig en väghållning utan dess like när du njuter av den unika körupplevelsen som blivit väldigt populär i USA på senare år.

Testa toppfarten under tre heat

Airfield Speedtest med Polaris Slingshot genomförs i grupp och under ledning av en professionell racinginstruktör. Innan körningen börjar, kommer instruktören att gå igenom bilen och svara på eventuella frågor. Sedan är det dags att sätta sig i cockpiten och känna frihetskänslan med himmelen rakt ovanför dig. Körningen sker på ett flygfält under tre heat för att ge en säker men maximal upplevelse. Du kommer att få testa bilens toppfart och njuta av det unika fordonet.

Viktig information: Denna upplevelse kräver att deltagaren är nykter och har giltigt körkort.

Viktig information: Upplevelsen är tillgänglig mellan april och oktober och varaktigheten är cirka 15 minuter (3 heat på flygfältet). Deltagaren måste vara minst 18 år för att få delta.

Lista: Vad du kommer att göra under upplevelsen

  • Genomgång av bilen tillsammans med en professionell racinginstruktör
  • Sätta dig i cockpiten och njuta av frihetskänslan
  • Gasa på som i en riktig sportbil
  • Testa toppfarten under tre heat på flygfältet
  • Njuta av den unika körupplevelsen som blivit väldigt populär i USA

Sammantaget är Airfield Speedtest med Polaris Slingshot en unik upplevelse för den som vill testa den senaste biltrenden från USA och uppleva en öppen cockpit med frihetskänslan som ett motorcykel. Upplevelsen genomförs under ledning av en professionell racinginstruktör och ger en säker men maximal upplevelse. En unik design ger en speciell väghållning och under tre heat på flygfältet, får man testa toppfarten och njuta av det unika fordonet.

Motorsport
1 299 kr
Beställ