Speedtest med McLaren

I samarbete med Upplevelse.com
Stockholms län
Stockholm
2023-01-17
Gillar du att köra bil? Gillar du att köra snabbt? Riktigt snabbt? Då är det här det perfekta äventyret för dig.

Airfield Speedtest med McLaren är en exklusiv upplevelse för den som älskar fart och vill känna adrenalinet pumpa. Denna unika möjlighet ger dig chansen att testa vad en av världens snabbaste bilar verkligen går för, på ett flygfält utan några fartbegränsningar.

Kör en av världens snabbaste bilar

McLaren är en supersportbil som sticker ut i mängden. Med 650 hästkrafter och en toppfart på 333 km/tim, är detta en bil som garanterat kommer att få dig att känna dig som en rallyförare. McLaren är känd för sin Formel 1-anpassning och det är precis vad du kommer att uppleva när du sätter dig i detta fartmonster. Från 0 till 100 km/h på bara 3 sekunder, kommer du att få en körning som du sent kommer att glömma.

Upplev lyxbil i toppklass

McLaren är inte bara en snabb bil, den är också en lyxbil i toppklass. Bilen är insvept i exklusivt kolfiber och är utrustad med en superlätt 3.8 liters dubbelturbo V8. Dessutom har McLaren ett nypris på 3,2 miljoner kronor, vilket gör det tydligt att detta är en superbil med det lilla extra.

En trygg men maximal upplevelse

Airfield Speedtest med McLaren genomförs i grupp och under ledning av en professionell racinginstruktör. Innan körningen börjar, kommer instruktören att gå igenom bilen och svara på eventuella frågor. Sedan är det dags att sätta sig i bilen och känna det vrålande ljudet när du trycker ned gaspedalen. Körningen sker på ett flygfält för att ge en säker men maximal upplevelse.

Viktig information: Denna upplevelse är endast tillgänglig för personer över 18 år, är tillgänglig mellan maj-oktober och består av tre heat på flygfält. Nykterhet och körkort är krav.

Vad du kommer att göra under upplevelsen

  • Genomgång av bilen tillsammans med en professionell racinginstruktör
  • Sätta dig i det lyxiga sätet och lägga händerna på ratten
  • Uppleva det vrålande ljudet när du trycker ned gaspedalen
  • Testa bilens maxkapacitet på ett flygfält utan fartbegränsningar
  • Köra tillsammans med en erfaren racinginstruktör för en säker men maximal upplevelse

Listan innehåller vad du kommer att göra under upplevelsen, som inleds med en genomgång av bilen och sedan får du sätta dig i bilen och känna det vrålande ljudet när du trycker ned gaspedalen. Du kommer att få testa bilens maxkapacitet på ett flygfält utan fartbegränsningar och köra tillsammans med en erfaren racinginstruktör för en säker men maximal upplevelse.

Motorsport
3 299 kr
Beställ