Spaweekend för två i Sundsvall

I samarbete med Upplevelse.com
Västernorrlands län
Sundsvall
2023-01-09
Behöver du koppla av från allt stressigt i din vardag? Då kan du behöva lyxa till det lite med en weekend fylld med spa, middag och övernattning.

5 skäl att unna dig en spa-weekend

  1. Avkoppling Ett spa-weekend är en perfekt möjlighet att koppla av och glömma vardagens stress och jäkt. På ett lyxigt spa kan du och din vän få möjligheten att njuta av olika avslappnande aktiviteter, som t.ex. bastu, massage och pooler.
  2. Mysig Övernattning I paketet ingår övernattning i ett mysigt dubbelrum på ett hotell. Vad kan vara bättre än att avsluta en dag fylld med avkoppling med en härlig natts sömn?
  3. Gourmetmiddag & Uppdukat Frukostbord Under er spa-weekend kommer ni att kunna njuta av en härlig trerättersmiddag tillsammans, med smakrika rätter som kommer att sätta spår i era smaklökar. På morgonen väntar en uppdukad frukostbuffé med allt ni kan önska er.
  4. Passar till Många Occasioner En spa-weekend är perfekt som en romantisk present till din partner, ett sätt att fira ett bröllop eller födelsedag på, eller som en mysig upplevelse för två att dela på.
  5. Olika Alternativ & Tillgänglighet Er spa-weekend kan ni tillbringa i enten Sundsvall eller Smögen. Sundsvall är tillgängligt året om, medan erbjudandet i Smögen endast gäller under perioden september-juni. Oavsett vilken ort ni väljer, kan ni vara säkra på att få en minnesvärd helg fylld med avkoppling och lyx.

Spa-Weekend - En Minnesvärd Upplevelse för Två

En spa-weekend är den perfekta presenten att ge till någon du tycker om, eller varför inte unna dig själv och din vän en mysig helg tillsammans. Vad kan vara bättre än att koppla av på ett lyxigt spa, med gourmetmiddag, uppdukat frukostbord och möjlighet till olika avslappnande aktiviteter?

Listan på anledningar att unna dig en spa-weekend

  • Avkoppling och stresslindring
  • Mysig övernattning
  • Gourmetmiddag & uppdukat frukostbord
  • Passar till många olika occasioner
  • Olika alternativ & tillgänglighet
Skönhet och hälsa
3 500 kr
Beställ