Slädtur med övernattning för två - Sveg

I samarbete med Upplevelse.com
Jämtlands län
Härjedalen
2023-01-17
Åk hundspann i snön för två personer. Övernattning i en stuga ingår. Visst är det väl härligt att åka släde med hundar som drar?

Naturen är en läkande kraft och det finns inget bättre sätt att uppleva det än genom en övernattning och slädtur för två i Sveg. Denna upplevelse ger dig möjlighet att varva avkoppling, god mat och härliga vandringar i vackra snölandskap med hundslädestur tillsammans med världens vackraste hundar, Siberian Huskys. Det är en unik möjlighet att bli ett med naturen och att få en lisa för själen.

En övernattning utöver det vanliga

Under denna övernattning får ni bo i en mysig stuga och njuta av en vällagad middag gjord på lokalproducerade och ekologiska råvaror. Frukost och fika ingår också i upplevelsen. På första dagen får ni gå på en hundslädestur med fika och på andra dagen är det dags för en härlig slädtur. På sommaren byts slädturen ut mot en längre vandring med fika runt sjön.

Detta är en upplevelse för alla åldrar och är tillgänglig från november till april. Varaktigheten är en natt, två dagar. Övernattningen är för två personer.

Lista: Vad som ingår i upplevelsen

  • Övernattning i en mysig stuga
  • Middag
  • Frukost
  • Fika
  • Hundslädestur och vandring med Siberian Huskys
  • Slädtur eller vandring på sommaren

Upptäck magiska fjällandskap tillsammans med hundar och bli ett med naturen under en övernattning och slädtur för två i Sveg. Njut av en vällagad middag gjord på lokalproducerade och ekologiska råvaror, övernatta i en mysig stuga och njut av en hundslädestur och vandring i det vackra vinterlandskapet. På sommaren byts slädturen ut mot en längre vandring med fika runt sjön. Detta är en unik upplevelse för alla åldrar och tillgänglig från november till april.

Så packa väskan, ta med er vänner eller familj och bege er till Sveg för en minnesvärd övernattning och slädtur. Upplev det härliga och friska vinterlandskapet tillsammans med hundarna och känn hur det är att susa fram bakom dem på en tandemsläde.

Denna upplevelse ger er också möjlighet att lära känna hundarna och deras personligheter. Siberian Husky är en mycket kärleksfull och lojal ras och det är svårt inte att bli förälskad i dem. Under vandringen får ni se hur hundarna arbetar tillsammans som en team och hur de trivs i det vilda.

Vid återkomst till stugan, kan ni koppla av och njuta av den mysiga atmosfären. Det finns inget bättre sätt att avsluta en härlig dag än att sitta vid en brasa och njuta av en varm dryck och god mat.

Om ni väljer att komma på sommaren, kommer ni att få uppleva naturen på ett annat sätt. Sjön Ängersjön är vackert beläget och omringad av ett vackert grönt landskap. En längre vandring runt sjön ger er möjlighet att se vilda djur och fånga en unik utsikt över naturen.

Oavsett om ni är en vinter eller sommar person, denna övernattning och slädtur för två i Sveg är en upplevelse som ni inte vill missa. Boka er upplevelse idag och gör er redo för en minnesvärd och oförglömlig upplevelse i naturen tillsammans med hundar.

I snön
3 500 kr
Beställ