Skärgårdskryssning med middag och musik

I samarbete med Upplevelse.com
Stockholms län
Stockholm
2023-01-17
Du kan välja en trubadur som spelar klassiska visor och sånger, en som spelar mer modern musik eller en som spelar en mix av båda.

Musikalisk Skärgårdskryssning med trubadur och middag i Stockholm

En musikalisk skärgårdskryssning med trubadur och middag i Stockholm är en unik upplevelse som inte får missas. Njut av en somrig middagsbuffé till havs medan du upplever Stockholms vackra skärgård och live trubadurunderhållning. Kvällen är perfekt för alla som söker en romantisk kväll med god mat och sommarluft.

Antalet deltagare är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp. Åldersgränsen är för alla åldrar och tillgängligheten är från maj till september, varaktigheten är ca 3 timmar.

Fördelar med en musikalisk skärgårdskryssning med trubadur och middag:

  • Unik och minnesvärd upplevelse
  • Romantisk kväll till havs
  • God mat och sommarluft
  • Live musikunderhållning
  • Möjlighet att se Stockholm från en annan vinkel
  • Avkopplande och stressfri upplevelse
  • Brett utbud av trubadurer att välja mellan
  • Passar för en romantisk kväll, för att fira en speciell händelse eller för att ha en rolig kväll med vänner och familj.
  • Möjlighet att fira guld eller tenn bröllop
  • Upplevelse som passar för olika åldrar och intressen.

Upplev Stockholm skärgårds vackra vy och live musikunderhållning

Vad du kommer att göra under kvällen är att segla från Nybrokajen, kajplats 10. Båten öppnar för påstigning 18:30 och klockan 19:00 påbörjar ni er bildsköna tur genom Stockholms underbara skärgård. Under kvällen bjuds ni på livemusik där trubaduren spelar populära svenska och internationella visor och sånger.

Fartygskrögaren dukar samtidigt upp en härlig middagsbuffé. Innan ni vänder hem görs ett strandhugg på en skärgårdsö. Här kan du ta en kort promenad eller bara andas den härliga skärgårdsluften. Priset inkluderar resa och buffé. Schlagerkvällen återkommer 2023.

Det är också värt att nämna att det finns ett brett utbud av olika trubadurer att välja mellan. Var och en har sin egen unika stil och musikgenre, så det finns något för alla smaker.

En musikalisk skärgårdskryssning är också en bra idé för grupper av vänner eller familjer som vill ha en rolig och minnesvärd kväll tillsammans. Det är också en bra möjlighet för företagsgrupper som vill ha en annorlunda teambuilding aktivitet eller för att fira en speciell händelse på arbetsplatsen.

En annan fördel med en musikalisk skärgårdskryssning är att man får se Stockholm från en annan vinkel. Att segla genom skärgården är ett annorlunda sätt att uppleva Stockholm och en bra möjlighet att se de vackra öarna och naturen från ett annat perspektiv.

En romantisk kväll med god mat och sommarluft

Så om du söker efter en unik och minnesvärd upplevelse i Stockholm, boka en musikalisk skärgårdskryssning med trubadur och middag. Upplev skärgårdens vackra vyer och njut av live musikunderhållning och god mat. En romantisk kväll till havs med sommarluft och god mat. Boka din plats idag för att säkra din plats på en musikalisk skärgårdskryssning med trubadur och middag i Stockholm.

Övrigt
560 kr
Beställ