Sälsafari - Falsterbo

I samarbete med Upplevelse.com
Skåne län
Malmö
2023-01-18
Gillar du att paddla kajak? Tycker du också om sälar? Nu kan du få se sälar från din Kajak!

Sälsafari - Upplev Naturliga Miljöer

Sälar är en av de mest fascinerande och vackra djur som finns i våra svenska vatten. Och för den som älskar att uppleva naturen på nära håll finns det ingen bättre upplevelse än att se sälarna i deras naturliga miljö. En sälsafari ger dig chansen att se dessa vackra djur i deras naturliga habitat och det är en upplevelse som du sent kommer glömma.

Paddla i Falsterbobukten

Sälsafarierna genomförs i Falsterbobukten, en av Sveriges mest vackra och natursköna platser. Med en underbar utsikt över bukten får man möjlighet att observera både knubbsäl och gråsäl i deras naturliga miljö. Denna upplevelse passar även totala nybörjare, eftersom all utrustning ingår och man får lära sig allt om den grundläggande säkerheten och paddlingstekniken.

En Naturskön Upplevelse

Från gränserna mot Måkläppens naturreservat får man chansen att titta på sälar och fascinerande fåglar. De färgglada kajakerna lockar ofta sälarna, som ibland själva kommer fram för att titta närmare på oss människor. På vägen tillbaka blir det fika på stranden, en perfekt avslutning på dagen.

Sälsafari i Malmö – Upplev naturreservatet och sälar på nära håll

För den som är intresserad av natur och djur är en sälsafari en unik upplevelse. Att se sälar i deras naturliga miljö är något som inte går att jämföra med att se dem i en djurpark. Med en sälsafari i Malmö får du möjlighet att observera både knubbsäl och gråsäl i Falsterbobukten, en av Sveriges mest välbevarade naturreservat.

Här får du chansen att ta del av en annorlunda vattensport som passar alla åldrar, och all utrustning ingår. Paddla i bukten och njut av den underbara utsikten samtidigt som du får möjlighet att se sälar och fascinerande fåglar på nära håll.

Följande ingår i upplevelsen:

  • Introduktion till paddling och säkerhet
  • Paddling i Falsterbobukten
  • Möjlighet att observera sälar och fåglar
  • Fika på stranden

Sälsafarin är en unik upplevelse för alla åldrar och passar både totala nybörjare och erfarna paddlare. Det är viktigt att notera att paddlingen sker på egen risk, och en vattenflaska är bra att ha med.

Djur och natur
899 kr
Beställ