Prova på Klättring

I samarbete med Upplevelse.com
Östergötlands län
Norrköping
2023-01-18
Har du testat att klättra på en klättervägg någon gång? Det är en utmaning och kräver fysisk styrka och ett bra grepp. I Norrköping kan du prova på att klättra.

Klättring - En utmanande och rolig aktivitet för alla åldrar

Klättring är en aktivitet som har vuxit i popularitet de senaste åren, och det är inte svårt att förstå varför. Utöver att vara fysiskt ansträngande ger det också en hisnande känsla av frihet och utmaning. Och med en kunnig instruktör får man den grundläggande introduktionen till teknikerna på klätterväggen.

Prova på Klättring i Norrköping och Västervik

Om du befinner dig i Norrköping eller Västervik och är sugen på att testa på klättring som aktivitetsform så finns det möjligheter för dig. All utrustning inklusive klätterskor och instruktörer ingår i upplevelsen, så du behöver inte oroa dig för detaljerna. Upplevelsen är för en person och passar från 7 års ålder.

Bra att veta inför Klättringen

  • Antal deltagare: Upplevelsen är för en person.
  • Ålder: Från 7 år
  • Tillgänglighet: Året om.
  • Varaktighet: 1 timme.

Vad du kommer att göra

Klättringen sitter i våra gener, och det är en aktivitet som passar alla: från pigga barn till aktiva pensionärer. Oavsett om du känner för att prova något nytt, söker en annorlunda träningsform, vill övervinna höjdrädslan eller bara ha roligt – det här är en perfekt introduktion. Ett ”äventyr” att skryta med i skolan eller berätta om på jobbet. Efter en genomgång med instruktören kan du klättra vidare fritt på egen hand i boulderhallen.

Viktig information

Det är viktigt att komma ihåg att ta med sig ett hänglås för att låsa in kläder och värdesaker. Detta är för att säkerställa att allt är säkert under aktiviteten.

Så om du är sugen på att prova på klättring i Norrköping eller Västervik, och vill ha en utmanande och rolig upplevelse, så är detta verkligen något att överväga!

Sport
399 kr
Beställ