Privat Skidlektion

I samarbete med Upplevelse.com
Stockholms län
Stockholm
2023-01-18
Gillar du alpint, snowboard eller telemark? Med den här upplevelsen kan du få en privatlektion i skidåkning.

Bli en bättre skidåkare med privat skidlektion i Stockholm

Att utvecklas som skidåkare eller att känna sig lite mer säker på skidorna när man susar fram över snön är något som många önskar. Med privat skidlektion i Stockholm erbjuds möjligheten att få en personlig tränare som kan bjuda på många nyttiga kunskaper oavsett om man är intresserad av alpint, snowboard eller telemark.

Erfarna instruktörer och anpassad träning för alla nivåer

En privat skidlektion är en perfekt möjlighet för dig som vill utvecklas som skidåkare. Du får personlig träning från en erfaren instruktör som anpassar lektionen efter dina behov. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren åkare kommer du att kunna utveckla din teknik till max.

Det finns viktig information att tänka på när det gäller privat skidlektioner. Antalet deltagare är endast en person och åldersgränsen är 15 år. Tillgängligheten är från december till mars och varaktigheten är ca 80 minuter.

Utforska skidåkningens möjligheter med en personlig tränare

Vad du kommer att göra under en privat skidlektion är att få lära dig så mycket som din hjärna hinner med samtidigt som du har riktigt roligt. Instruktören kommer att anpassa lektionen efter dina behov och det passar därför utmärkt för både nybörjare och erfarna åkare med ambitionen att upptäcka skidåkning eller att bli en ännu bättre skidåkare. Skidlektionerna erbjuds i Flottsbro.

Det är viktigt att notera att liftkort och utrustning inte ingår i priset. Dessa regleras direkt med Flottsbro. Som deltagare i en Skipro upplevelse erhåller man dock 20% rabatt på liftkortet.

Sport
900 kr
Beställ