Privat skidlektion för två

I samarbete med Upplevelse.com
Stockholms län
Stockholm
2023-01-18
Gillar du skidåkning och vill ta det till en ny nivå? Det här är ett äventyr för två personer där du kan lära dig mer om skidåkning.

Privat Skidlektion för Två: Utveckla Er Skidteknik

Stockholm är känt för sina utmärkta skidmöjligheter, och vad kan vara bättre än att utveckla sin skidteknik med en privat skidlektion för två? Oavsett om ni är nybörjare eller erfarna skidåkare kan ni få många nyttiga kunskaper från er personliga tränare.

Personlig Träning

Under privatlektionen kommer ni att få personlig träning av en av våra erfarna skidlärare och instruktörer. Lektionen anpassas efter era behov och passar därför utmärkt för både nybörjare och erfarna åkare med ambitionen att upptäcka skidåkandet eller att bli en ännu bättre skidåkare.

Maximal Teknikutveckling

Ni kommer att lära er så mycket som era hjärnor hinner med samtidigt som ni har riktigt roligt. Detta ger en chans att utveckla er teknik till max. Vi finns i Flottsbro.

Bra att veta

  • Turen är lämplig för personer över 15 år
  • Turen är tillgänglig December-Mars
  • Varaktighet: Ca 80 min
  • Antal deltagare: Upplevelsen är för två personer.
  • Liftkort och utrustning ingår ej, men deltagare får 20% rabatt på liftkortet som regleras direkt med Flottsbro.

Lista på Orter som ni kommer att skida i:

  1. Stockholm
  2. Flottsbro

Lär er av en expert

Våra skidlärare och instruktörer är erfarna och kompetenta skidåkare som har lång erfarenhet av att undervisa och hjälpa skidåkare att utvecklas. De är utbildade för att ge er den bästa möjliga lärprocessen och hjälpa er att nå era mål.

Anpassat efter era behov

Under privatlektionen kommer ni att få träning och instruktion anpassad efter era behov och färdigheter. Om ni är nybörjare kommer ni att få lära er grundläggande tekniker och färdigheter, medan erfarna åkare kommer att få hjälp att förbättra och finslipa sin teknik.

Upplev skidåkning på ett nytt sätt

Med privat skidlektion för två får ni chansen att uppleva skidåkning på ett nytt sätt. Ni kommer att få lära er nya tekniker och färdigheter, samtidigt som ni får uppleva skidåkning tillsammans med en kompis eller en närstående.

Privat Skidlektion för Två är en unik möjlighet att utveckla sin skidteknik i Stockholm. Med personlig träning från en erfaren instruktör, anpassad efter era behov, kommer ni att ha riktigt roligt och lära er så mycket som möjligt. Boka din plats idag och upplev en Privat Skidlektion för Två!

Sport
1 500 kr
Beställ