Privat Gitarrlektion

I samarbete med Upplevelse.com
Stockholms län
Stockholm
2023-01-17
Lär dig spela gitarr genom att gå på kurs. Här får du några av Stockholms bästa instruktörer som kan lära dig. Upplevelsen finns i Stockholms Gitarrakademi.

Att lära sig spela gitarr är en utvecklande och rolig upplevelse. Men det kan också vara svårt att veta var man ska börja och vad man ska fokusera på. Därför erbjuder Stockholms Gitarrakademi individuella gitarrlektioner för att ge dig den bästa möjliga starten på din musikresa.

Varför välja privat gitarrlektion?

En privat gitarrlektion ger dig möjligheten att få full fokus från din lärare, något som kan vara svårt att få under gruppsessioner. Detta innebär att du får anpassad undervisning som är skräddarsydd för dina behov, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren gitarrist. Dessutom kan det vara svårt att utvecklas som musiker i en grupp där alla har olika nivåer och mål. Med en privat gitarrlektion får du det utrymme du behöver för att växa som musiker och nå dina mål.

Vad kan jag förvänta mig av min gitarrlektion?

Under din gitarrlektion kommer du att få träffa en av Sveriges främsta gitarrinstruktörer på Stockholms Gitarrakademi. Emil Kjellbom är ämnesexpert och har en 12-årig högskoleexamen i musik. Tillsammans kommer ni att arbeta med olika aspekter av gitarrspelandet, inklusive:

  • Klassisk gitarr
  • Teknik
  • Notläsning
  • Coachning inför en audition
  • Hjälp att nå de perfekta tonerna
  • Tekniker för att ta dig till oanade höjder

Lämplighet och tillgänglighet

Dessa privatlektioner är lämpliga för alla åldrar och kan anpassas för både nybörjare och erfarna gitarister. Lektionerna är tillgängliga året om och varar i ca 45 minuter.

Så om du är intresserad av att utveckla dig som person genom att lära dig spela gitarr, är dessa privatlektioner på Stockholms Gitarrakademi det perfekta valet för dig.

Kultur
645 kr
Beställ