Pistolskytte VIP - Malmö

I samarbete med Upplevelse.com
Skåne län
Malmö
2023-01-07
Pistolskytte är för en person. Åldersgränsen är 18 år. Upplevelsen är tillgänglig vår och sommar på utvalda lördagar och söndagar.

Pistolskytte - Upplev spänningen i olika skjutvapen

Om du någonsin undrat hur det känns att avfyra ett vapen, kan pistolskytte vara något för dig. När du kliver in på skjutbanan märker du snart hur koncentrationen skärps. Lägg till rätt teknik, och du har snart upptäckt prickskytten inom dig. Kläm åt avtryckaren och känn hur stressen försvinner och ersätts med en obeskrivlig adrenalinkänsla. Pistolskytte är en upplevelse som passar för den som vill känna på adrenalinet och bemästra rekylen.

Bra att veta:

Varaktigheten varierar från 30 minuter upp till 2 timmar, beroende på paket och hur lång tid man tar på sig att skjuta sina skott.

Vad du kommer att göra:

Pistolskytte inleds med en säkerhetsgenomgång och introduktion till skjutteknik av erfarna instruktörer. Därefter är det dags att testa dina kunskaper på skjutbanan och göra en tävlingsskjutning med resultatgenomgång. Förutom att få uppleva spänningen i olika skjutvapen, kommer du att lära dig en hel del om vapnens olika personligheter.

Paket:

Det finns flera olika paket att välja mellan, så du kan välja det som passar dig bäst:

  • MINI: I det här paketet får du skjuta med tre olika pistoler, inklusive en Glock 17 - 9 mm, tillsammans med kunniga instruktörer. Upplevelsen är cirka 30 minuter lång och passar bra för dig som bara vill provsmaka på pistolskytte. 25 skott ingår.
  • PREMIUM: Här får du skjuta med fem olika vapen, inklusive revolver, Glock och polisens tjänstevapen Sig Sauer. Du får prova vapnen i olika övningar, allt tillsammans med kunniga instruktörer. Upplevelsen är cirka 40 minuter lång. Cirka 35 skott ingår.
  • MAX: I det här paketet får du skjuta med åtta olika vapen, allt från Magnumrevolver till polisens tjänstevapen Sig Sauer 9mm. Här blir du garanterat inte besviken! Upplevelsen är en cirka timme lång och cirka 50 skott ingår. Du får prova på olika målskytteövningar och lära dig mer om vapnens olika personligheter. Orter:

Pistolskytte erbjuds i Malmö, så du kan enkelt ta dig dit oavsett var du befinner dig.

Upplev kraften och rekylen i olika skjutvapen och lär dig mer om vapnens olika personligheter. Välj det paket som passar dig bäst och gör dig redo för en riktigt spännande upplevelse inom skjutning.

  • VIP: Det här är det ultimata paketet för den som vill få ut så mycket som möjligt av pistolskytten. Du får skjuta med alla tillgängliga vapen, inklusive Magnumrevolver och polisens tjänstevapen Sig Sauer 9mm. Du kommer också att få prova på fler kalibrar som .32, .40 och .45. Upplevelsen varar i hela två timmar (inklusive säkerhetsgenomgång) och du har tillgång till en kunnig instruktör under hela tiden. Du får även möjlighet att välja de vapen som du vill skjuta med, samt testa på olika målskytteövningar. Cirka 70 skott ingår. Orter:

Pistolskytte erbjuds i Malmö, så du kan enkelt ta dig dit oavsett var du befinner dig.

Sport
495 kr
Beställ