Need for Speed (Ferrari/Lamborghini) - Uppsala

I samarbete med Upplevelse.com
Uppsala län
Uppsala
2023-01-07
Vilken bil du väljer att köra är helt upp till dig. Du kan välja mellan en Ferrari 458 Italia VB med 570 hk och en toppfart på 327 km/h, eller en Lamborghini Huracan LP 6100-4 V10 på 610 hk och en toppfart på 325 km/h. Oavsett vilken du väljer är du garanterad en häftig upplevelse.

Upplev kraften i en Ferrari eller Lamborghini

Att uppleva kraften i en riktig sportbil är något som många drömmer om, och med upplevelsen Need for Speed kan du få chansen att göra just det. Du får chansen att trycka gasen i botten på en Ferrari eller Lamborghini och uppleva vad dessa pärlor verkligen går för. Farter över 200 km/h utlovas!

Kör en drömbil på ett flygfält

Upplevelsen äger rum på ett naturskönt flygfält i Uppsala, där du under säkra förhållanden får chansen att leva sportbilsdrömmen fullt ut. Upplevelsen börjar med en ordentlig genomgång av bil och körteknik. Väl på plats bakom ratten får du känna trycket när den vrålstarka motorn kastar dig framåt till ljudet av vrålande cylindrar som jobbar för högtryck. Du kör på en 1 km lång raksträcka, där du verkligen får testa vad bilen går för. Först kör du ett testheat i normal fart där du testar gas och broms. Sedan får du gasa på under ett riktigt heat.

Upplev den obeskrivliga känslan av att trycka gasen i botten och änna farten och kraften från en Ferrari eller Lamborghini på riktigt. En riktig drömupplevelse för alla bilentusiaster.

Så don't miss out - boka din Need for Speed-upplevelse idag och lev ut din sportbilsdröm!

Det är viktigt att du har giltigt körkort och är nykter under upplevelsen. Du bör också ha skor utan klackar. Upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel.

Need for Speed - tänj på fartgränserna

Så om du vill uppleva kraften i en drömbil och tänja på fartgränserna, är Need for Speed verkligen något för dig. Boka din plats redan idag och gör din sportbilsdröm till verklighet.

Lista om vad du kan förvänta dig under upplevelsen

Under Need for Speed kan du förvänta dig en riktigt spännande upplevelse. Du börjar med en ordentlig genomgång av bilen och körtekniken, så att du är väl förberedd när det är dags att kliva in i bilen. Sedan är det bara att gasa på på den 1 km långa raksträckan. Du får börja med att köra ett testheat i normal fart, för att testa gas och broms. Sedan är det dags för det riktiga heatet, där du verkligen får testa vad bilen går för.

Du kommer att få känna trycket när den vrålstarka motorn kastar dig framåt med ljudet av vrålande cylindrar som jobbar för högtryck. Farter över 200 km/h är garanterade, och du kommer att få en obeskrivlig känsla när du kör på gränsen för vad bilen kan prestera.

Det är viktigt att du är nykter under upplevelsen och har giltigt körkort. Upplevelsen är också väderberoende och kan ställas in med kort varsel.

Det är också viktigt att du bär skor utan klackar under upplevelsen. På så sätt kan du sätta dig ordentligt i bilen och få en bra kontakt med pedalsystemet.

Det finns två olika bilar att välja mellan: en Ferrari 458 Italia med 570 hk och en toppfart på 327 km/h, eller en Lamborghini Huracan LP 6100-4 V10 med 610 hk och en toppfart på 325 km/h. Båda bilarna är världsberömda för sin kraft och prestanda, och du kommer att få chansen att uppleva dessa på riktigt under upplevelsen.

Om du har drömt om att köra en av världens mest omtalade sportbilar, är Need for Speed definitivt något för dig.

Motorsport
1 195 kr
Beställ