Naturfoto Halvdagskurs - Göteborg

I samarbete med Upplevelse.com
Västra Götalands län
Göteborg
2023-01-11
Kursen är utmärkt för nybörjare, då ingen tidigare erfarenhet krävs. Under minst fyra timmar varvas teori med praktisk fotografering, och du lär dig många fototips samt hur du uppnår häftiga effekter. Deltagargruppen är liten, för att ge bäst möjligt fokus på varje deltagare.

Halvdagskurs i Naturfotografering i Kiruna

Kiruna, belägen i norra Sverige, är känt för sin vackra kust- och fjällmiljö. För den som är intresserad av att lära sig mer om naturfotografering är en halvdagskurs i Kiruna ett utmärkt val.

Vad du kommer att göra

Kursen hålls antingen i en vacker magisk fjällmiljö som bjuder på en fantastisk naturupplevelse. Deltagargruppen är liten och utmärkt för nybörjare. Inga förkunskaper krävs och du får de bästa tipsen om naturfoto. Teori varvas med praktisk fotografering och lärorika övningar så du får bekanta dig med allt från kamerans inställningar till grundläggande bildkomposition. Du lär dig även att få häftiga effekter med lång slutartid. Kursen genomförs på morgonen.

Lista på innehåll

  • Lär dig grunderna i naturfotograferingen sett ur ett samiskt perspektiv
  • Turen avslutas med varm dryck och kaka

Bra att veta

  • Lån av systemkamera och stativ, samt transfer från Icehotel ingår.
  • Lampa, varma kläder (jacka och skor). För säkerhetsskull, ta med varma fingervantar och mössa.
  • Passar som kultur- och livsstilupplevelse, födelsedagspresent, djur- och naturupplevelse, tur och natur, kreativitet och kunskap, present till pappa eller som kurs för att fira bomullsbröllop (1 år).

Denna halvdagskurs i naturfotografering i Kiruna är en unik chans att lära dig mer om fotografering och samtidigt uppleva den magnifika fjällmiljön. Öka dina fotografiska kunskaper och skapa minnen för livet. Boka din plats idag.

Djur och natur
1 495 kr
Beställ