Älgpark för två

I samarbete med Greatdays
Uppsala län
Uppsala
2023-01-12
Möt Skogens Konung är en unik och minnesvärd upplevelse för två personer. Det är en chans att se älgar på riktigt nära håll och uppleva deras naturliga miljö.

Möt Skogens Konung - En Unik Upplevelse för Två"

Att möta älgar i deras naturliga miljö är en mäktig och oförglömlig upplevelse. Och nu har du chansen att göra just det. Möt Skogens Konung för två ger dig möjligheten att se älgar på riktigt nära håll, så nära att du kan ta på dem. Med en guidad visning i Sveriges största älghägn, får man en inblick i älgarnas liv och rörelsemönster.

Upplev Älgar i Deras Naturliga Miljö

I Upplands täta barrskogar ligger den här gemytliga älgparken, här strövar älgarna fritt på hela 16 hektar. Det är med skräckblandad förtjusning man sitter i den öppna vagnen när hägnets stora älgtjur kommer galopperande i full fart för att sedan stanna ett stenkast bort och nyfiket betrakta de nya besökarna i hans skog. Detta är en unik möjlighet att få se älgar i deras naturliga miljö och uppleva vad det innebär att möta skogens konung.

Guidad Visning i Sveriges Största Älghägn

Älgturen görs i ett av Sveriges största älghägn. Med traktor och vagn åker ni med på en guidad visning ledd av en hängiven guide som verkligen älskar älgar. Lyssna till guiden och få en otrolig inblick i hur älgarna lever och rör sig. Detta är en chans att lära dig mer om älgar och deras livsstil.

Fakta om Möt Skogens Konung

  • Unik möjlighet att möta älgar i deras naturliga miljö
  • Guidad visning i Sveriges största älghägn
  • Varaktighet: cirka 1 ½ timme
  • Älgsafarin kan göras året runt med undantag för brunstperioden
  • Varaktighet: cirka 1 ½ timme
  • Antal deltagare: Älgmöte för två personer
  • Café finns i anslutning till älgparken där man kan ta en fika efter mötet med älgarna (ingår ej i upplevelsen)

Upplevelsen varar ungefär 1 ½ timme och är tillgänglig i Uppsala. Älgsafarin kan göras året runt med undantag för brunstperioden då anläggningen är stängd för besökare. I anslutning till älgparken finns ett café där man kan ta en fika efter mötet med älgarna (ingår ej i upplevelsen).

Så packa en picknickkorg med fika och ta med en vän för en unik och minnesvärd dag i skogen med Skogens Konung.

Djurparker
700 kr
Beställ