Middag i Mörker - Stockholm

I samarbete med Upplevelse.com
Stockholms län
Stockholm
2023-01-11
Du kommer att märka snart hur dina sinnesintryck skärps i mörkret och hur smak, doft och känsel framträder tydligt. Varför inte prova på att kommunicera utan syn eller kroppsspråk med dina middagsgäster? Känn spänningen i att inte veta exakt vad som ligger på tallriken och se hur din matupplevelse förändras.

Upplev middag i mörker på Svartklubben i Stockholm

Är du redo för en unik middagsupplevelse som skärper dina sinnen? På Svartklubben i Stockholm erbjuds en nattsvart måltid med en trerätters meny och akustisk underhållning av världsklass.

En ny sinnenupplevelse med mat och underhållning

Middagen på Svartklubben är en chans att utforska mat, dryck och underhållning på ett nytt sätt. Du kommer att sitta i totalt mörker och låta dina sinnen ta över för att njuta av måltiden. Innan mörkret faller, får du all information du behöver om kvällens innehåll. En värd hjälper dig sedan tillrätta i restaurangens trygga mörker.

Viktig information

I paketet ingår en trerätters middag utan dryck. Dryckespaket kan köpas till på plats.

Passar som

  • Mat & Dryck
  • Annorlunda presenter

På Svartklubben erbjuds en unik möjlighet att uppleva mat, dryck och underhållning på ett helt nytt sätt. Tack vare det totala mörkret som råder under middagen, skärps sinnena och man får uppleva smak, doft och känsel på ett helt annat sätt. Det är en fantastisk upplevelse för sinnena och en chans att kommunicera på ett annorlunda sätt utan syn.

Upplevelsen är perfekt för den som vill bjuda på något annorlunda och överraskande. Den passar som present till mamma, förlovningspresent, roliga presenter, roliga aktiviteter, fars dag-present, present till pappa, present till henne, bröllopspresent eller Alla hjärtans dag-present. Det passar också som fira silverbröllop, fira tennbröllop (10 år), fira träbröllop (5 år), fira bomullsbröllop (1 år) och Årets julklapp.

Det passar också som present till pojkvän, present till lärare, Kultur & Livsstil, Mellandagsrea, Höstupplevelser, Restauranger, Skicka present, 40-års Present, Present till vän, 50-års Present, 70-års Present, romantiska presenter, Present till flickvän, Födelsedagspresent, Ät och Drick och 60-års Present. Det är också en passande aktivitet under Halloween och är en annorlunda och minnesvärd upplevelse för alla.

Möjligheten att uppleva middag i mörker är öppen året runt på fredagar och lördagar, samt för bokningar på torsdagar. Kursen är öppen för alla åldrar och varar ungefär 3 timmar. Varje deltagare får ta med sig minst 12 egentillverkade praliner i en vacker ask.

Mat och dryck
795 kr
Beställ