Hyr Stand Up Paddle Board - Stockholm

I samarbete med Upplevelse.com
Stockholms län
Stockholm
2023-01-11
Stand Up Paddle Board är en unik och utmanande upplevelse som ger dig möjligheten att upptäcka vattnet på egen hand. Hyr en bräda idag och ge dig ut för att uppleva vattnets kraft och skapa minnen för livet.

Stand Up Paddle Board - Upplev Vattnets Kraft

Stand Up Paddle Boarding, eller SUP, är en växande vattensport som erbjuder en unik och utmanande upplevelse. Möjligheten att hyra en Stand Up Paddle Board finns nu i orterna Malmö, Halmstad, Hallstahammar och Tived.

Stand Up Paddle Board – Ny vattensport för alla åldrar

Denna färska sport från vågornas land Hawaii är enkel, rolig och passar alla åldrar. Stand Up Paddle Board är en unik vattensport där man står upp på en bräda och paddlar med en käpp. Det är en perfekt aktivitet för motion, transportmedel eller för att fånga alla slags vågor - stora som små.

Så här gör du:

  • Hyr en Stand Up Paddle Board från någon av de ovan nämnda orterna.
  • Få en kort genomgång av tekniken.
  • Ge dig ut och paddla!

Listan på fördelar med Stand Up Paddle Board är lång:

  • Det är en rolig och utmanande aktivitet
  • Det är en bra träning för hela kroppen
  • Det är enkel att lära sig
  • Det är ett bra sätt att utforska naturen

Ett unikt sätt att njuta av naturen

Med en Stand Up Paddle Board kan du ge dig ut på egen hand och njuta av naturen på ett unikt sätt. Sporten är lättlärd och passar för alla åldrar, och är en utmärkt motion, transportmedel eller sätt att fånga vågor - stora som små.

Vad väntar du på?

Tillgänglighet finns under perioden April till Oktober med en varaktighet på ca 60 minuter. Med lite teknik kan man komma igång med denna sport som är populär i Hawaii.

Sport
279 kr
Beställ