Hamnkrogen Vaxholm (värde 450 kr) - Vaxholm

I samarbete med Upplevelse.com
Stockholms län
Vaxholm
2023-01-14
Hamnkrogen Vaxholm är en perfekt plats för en härlig måltid för två och en bra plats att besöka för Mat & Dryck Restauranger Upplevelser i sommar Att göra i Vaxholm.

Hamnkrogen Vaxholm - En kvarterskrog med anor och lokalproducerade råvaror

Orter: Vaxholm

Om du letar efter en mysig och historisk plats att njuta av en härlig måltid på i Vaxholm, så är Hamnkrogen Vaxholm det perfekta valet. Krogen har anor från 1958 och erbjuder en unik miljö för en härlig lunch, middag, vardag eller fest.

Viktig information att veta: -Upplevelsen är för två personer -Öppen för alla åldrar -Tillgänglig året runt -Varaktighet: cirka 2 timmar

Vad du kommer att göra:

På Hamnkrogen Vaxholm strävar man efter att maten som serveras skall vara snäll mot vår moder jord. Fisken kommer från ett hållbart fiske och köttet från länder med bra djurhållning, gärna Sverige. Krogen jobbar nära med lokala producenter som Ostmakeriet på Rindö, Waxholms bryggeri, Värmdö bryggeri, Hop Notch Brewing på Rindö, Värmdö Musteri och Värmdö Bränneri. På krogen serveras både klassisk husmanskost och á la carte efter säsong, så det finns något för alla smaker.

Menyn på Hamnkrogen Vaxholm är fylld med smakrika alternativ, från fisk- och skaldjursrätter till ekologiska och veganvänliga val. Ni serveras ekologiskt och veganvänligt vin, öl och kaffe.

Ett presentkort till Hamnkrogen Vaxholm är ett perfekt val för de som älskar mat och dryck och söker en unik upplevelse i en historisk miljö. Krogen passar också bra för sommarupplevelser och för personer som letar efter ett bra ställe att besöka i Vaxholm.

Så, om du letar efter en oförglömlig middag med bra mat, bra dryck och en unik miljö, boka din plats på Hamnkrogen Vaxholm idag.

Mat och dryck
450 kr
Beställ