Guidad tur på Absolut Home för två

 
Skåne län
Kristianstad
2023-02-22
Följ med på en spännande resa från ax till flaska och lär dig varför höstvete från bondgårdarna kring Åhus är avgörande för produktionen.

Utforska historien bakom en av världens mest kända drycker med en guidad tur på Absolut Home i Åhus. Upptäck hur en orädd affärsman vid namn L.O Smith ritade om kartan för brännvinet och skapade en global sensation.

Bakom kulisserna på en välbevarad hemlighet

Absolut Home är en välbevarad hemlighet och en av världens största producenter av premiumvodka. Följ med på en rundtur och upplev hur en av världens mest kända drycker blir till. Guiden kommer att berätta om historien bakom Absolut och hur drycken har erövrat världen genom åren.

Lär dig göra en god cocktail

Efter att ha upptäckt Absolut Homes fascinerande historia, kommer ni att lära er att blanda en god cocktail, Absolut Homes ”take” på hur man gör en Cosmopolitan. Guiderna kommer att visa dig hur man blandar drinken och ge dig tips om hur du kan imponera på dina vänner på nästa cocktailparty.

Absolut Home coasters som minne

Som en påminnelse om din unika upplevelse på Absolut Home, kommer du att få sex stycken Absolut Home coasters som souvenir. Dessa coasters är perfekta att använda när du imponerar på dina vänner med dina nyvunna cocktailmixningstekniker.

Lista med praktisk information om stället

  • Åldersgräns: Det är viktigt att notera att deltagare i Absolut Home Experience måste vara minst 18 år gamla på grund av försäljning av alkoholhaltiga drycker under turen.

  • Tillgänglighet: Turen är tillgänglig på utvalda datum året runt, vilket gör det enkelt att hitta en tid som passar dig och din partner eller vänner.

  • Tidsåtgång: Turen tar cirka 1,5 timme att genomföra och ger dig gott om tid att utforska Absolut Homes fascinerande lokaler och höra historierna bakom en av världens största drycker.

  • Deltagare: Absolut Home Experience är en upplevelse för två personer och utförs tillsammans med andra i en grupp. Det här ger dig chansen att träffa nya människor och dela en spännande resa tillsammans.

  • Mat och dryck: Om du vill njuta av en god måltid i samband med din Absolut Home Experience-tur, kan du besöka Absolut Homes fantastiska restaurang. Här kan du ta del av menyn, dryckerna och priserna när du bokar din upplevelse.

  • Inkluderade föremål: Under turen får du inte bara ta del av fascinerande berättelser och lära dig att göra en god cocktail, utan du får även ta med dig sex stycken Absolut Home coasters som ett minne att ta med hem.

  • Plats: Absolut Home ligger i den pittoreska staden Åhus i Skåne, Sverige. Det är enkelt att ta sig dit med bil eller kollektivtrafik och det finns gott om parkeringsplatser i närheten av lokalen.

18 års åldersgräns

Det finns en åldersgräns på 18 år för att delta i denna upplevelse, då det involverar alkohol. Det är viktigt att respektera denna gräns för att kunna delta i rundturen och cocktailmixningen.

Utvalda datum året runt

Absolut Home erbjuder guidade turer året runt på utvalda datum. Det är viktigt att boka din upplevelse i förväg för att säkerställa tillgängligheten. Turen tar cirka 1,5 timme och utförs tillsammans med andra i en grupp.

För två personer

Upplevelsen är för två personer och är en perfekt aktivitet att göra tillsammans med din partner, vän eller familjemedlem. Utforska den spännande historien bakom en av världens mest kända drycker tillsammans och lär dig att blanda en god cocktail.

Njut av Absolut Homes restaurang

Passa på att njuta av en god måltid på Absolut Homes fantastiska restaurang i samband med din rundtur. Du kan höra mer om deras meny, drycker och priser när du bokar din upplevelse.

Mat och dryck
990 kr
Beställ