Guidad Fisketur - Stockholm

I samarbete med Upplevelse.com
Stockholms län
Stockholm
2023-01-11
Våra guider tar dig med till de bästa fiskeplatserna ombord på våra mycket trevliga båtar. Du kommer att få genomgång av våra mycket kunniga och erfarna guider och sedan bär det av. Lite beroende på väder och vind väljer vi plats för dagen. Årstiden och hur kallt det är i vattnet är det som till största del styr vad som fiskas. Men generellt fiskar vi gädda, abborre och havsöring.

Guidad Fisketur i Skärgården och Åresjön

Välkommen ombord och följ med på en fantastisk fisketur i Stockholms vackra skärgård eller på den glittrande Åresjön. Att fiska i sådana här miljöer innebär mycket mer än bara själva fisket, det är en komplett naturupplevelse. Du lär dig mer om fiskar, metoder och vilken utrustning som fungerar under olika omständigheter. Fångar du gammelgäddan?

Guidad Fisketur i de Bästa Fiskevattnen

  • Kaffe, te, kall dryck, fikabröd och annat tilltugg ingår
  • All slags utrustning som kan kan behövas ingår (spön, rullar, beten, flytväst...)

Bra att veta

  • Antal deltagare: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.
  • Ålder: Från 14 år
  • Tillgänglighet: Tidig vår till sen höst
  • Varaktighet: Heldag

Vad du kommer att göra

Våra mycket kunniga och erfarna guider kommer vara med er hela dagen ombord på våra mycket trevliga båtar och ni kommer ta er till de bästa fiskeplatserna. Vi börjar dagen med genomgång och sedan bär det av. Lite beroende på väder och vind väljer vi plats för dagen. Årstiden och hur kallt det är i vattnet är det som till största del styr vad som fiskas. Men generellt fiskar vi gädda, abborre och havsöring. Metoderna anpassas till säsong, men vi kan köra olika metoder under samma tur som t.ex. spinn- och vertikal jigging och jerkfiske . Det blir en lärorik och naturskön upplevelse för alla kunskapsnivåer.

Viktig information

Ta med dig egen lunch då den inte serveras. Fika ingår i priset.

Lista: Populära Fiskarter i Stockholm

1.Gädda 2. Abborre 3. Havsöring 4. Lax 5. Regnbåge 6. Gös 7. Sik 8. Ål 9. Strömming 10. Makrill Notera: Lista kan variera beroende på årstid och fiskeplats."

Sport
1 890 kr
Beställ