Gör egna Chokladpraliner - Haninge

I samarbete med Upplevelse.com
Stockholms län
Haninge
2023-01-11
Att lära sig göra egna chokladpraliner är en rolig och givande upplevelse för chokladälskaren. Kursen är öppen för alla åldrar och erbjuder en unik möjlighet att lära sig en ny färdighet samtidigt som man njuter av denna läckerhet.

Gör Egna Chokladpraliner: En Kurs för Chokladälskaren

Vad kan vara bättre än att lära sig att enkelt göra sina egna delikata chokladpraliner? En ask lyxiga praliner ger dig njutning för en kväll, men en pralinkurs kan du njuta av om och om igen. Denna kurs är drömtillfället för chokladälskaren som vill lära sig att göra sina egna praliner.

Lär Dig Makarnas Hemligheter

Kursen leds av en välmeriterad chokladmakare med en gedigen utbildning, som delar med sig av det allra bästa av sin kunskap. Du får lära dig olika tekniker och tips som hjälper dig att fortsätta göra egna praliner hemma. Självklart ingår recept, kursmaterial och chokladen som används.

Ta Hem Egna Praliner

Efter kursen får du ta med dig minst 12 egentillverkade praliner i en vacker ask. I Linköping får ni ta med er en ask med 24 egentillverkade praliner hem.

Bra att veta

  • Kursen är lämplig för alla åldrar
  • Tillgänglig året om
  • Varaktighet: 3 timmar
  • Antal deltagare: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.
  • Kursen genomförs i Haninge, söder om Stockholm och i Linköping.
  • Fikapaus ingår

Lista på Orter där kursen genomförs:

  1. Stockholm
  2. Linköping
  3. Haninge

En Kreativ Upplevelse

Gör egna chokladpraliner är inte bara en kurs i hur man tillverkar choklad, det är också en kreativ upplevelse. Du får lära dig olika tekniker för att skapa unika och smakrika praliner. Välj mellan olika smaker, färger och dekorationer för att skapa dina egna personliga praliner.

Lär Dig Av En Proffs

Vår välmeriterade chokladmakare har lång erfarenhet och kunskap inom chokladtillverkning. Han kommer att visa dig allt från grundläggande tekniker till avancerade metoder för att skapa de mest fantastiska praliner.

Förbättra Din Teknik

Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av att göra egna chokladpraliner, kommer du att få lära dig nya tekniker och färdigheter. Du kommer att få hjälp att förbättra och finslipa din teknik för att skapa perfekta praliner varje gång.

Gör egna Chokladpraliner är en unik möjlighet att lära sig att tillverka sina egna praliner. Lär dig makarnas hemligheter och ta hem egna praliner efter kursen. Boka din plats idag och upplev kursen Gör Egna Chokladpraliner!

Mat och dryck
895 kr
Beställ