Flugfiskekurs med övernattning

 
Dalarnas län
Orsa
2023-03-22
Upplevelsen är designad för både erfarna fiskare och nybörjare. Kursen inkluderar en övernattning, alla måltider, fiskeutrustning och vadarbyxor samt en erfaren fiskeguide.

Upptäck konsten att flugfiska på en guidad kurs

Att flugfiska är en fascinerande sport som kräver teknik, tålamod och noggrannhet. Det är också en fantastisk möjlighet att komma ut i naturen och njuta av lugnet och skönheten i omgivningarna. För att få den bästa möjliga starten på denna sport erbjuder vi en flugfiskekurs med allt du behöver för en minnesvärd upplevelse.

Professionella guider och små grupper

Vår flugfiskekurs vänder sig till både nybörjare och erfarna fiskare som vill finslipa sina färdigheter. Med hjälp av våra erfarna guider, som är experter på att fånga både harr och öring, lär du dig de grundläggande teknikerna eller förbättrar din teknik för att ta din fiskning till nästa nivå. Vi erbjuder små grupper med högst fyra deltagare vilket ger dig personlig tid med fiskeguiderna och en högkvalitativ upplevelse.

Allt ingår i paketet

Vi har tagit hand om alla detaljer för att du ska kunna fokusera på att njuta av din upplevelse. Kursen inkluderar en övernattning, alla måltider, fiskeutrustning, vadarbyxor, fiskeguide och fiskekort. Vårt mål är att du ska ha en avkopplande och rolig tid i naturen utan att oroa dig för någonting.

Två dagars kurs med olika fiskeområden

Kursen sträcker sig över två dagar och inkluderar en variation av fiskeområden. Första dagen börjar med att lära sig kastteknik och fiske i strömmande vatten. Efter middagen har du tid att fiska på egen hand och testa dina nyvunna färdigheter.

Andra dagen startar med fiske i en sjö med stilla vatten där du kan finslipa dina kasttekniker. Efter lunch beger vi oss till ett strömmande vatten där du kan fiska harr och öring och uppleva spänningen och utmaningarna med flugfiske.

Här är en lista över saker att tänka på och ta med på din flugfiskekurs:

  • Kläder: Ta med kläder efter säsong och se till att du har extra ombyten. Tänk på att det kan bli blött eller kallt, så ha med dig lager på lager-kläder.

  • Regnkläder: Glöm inte att ta med regnkläder, eftersom vädret kan vara opålitligt.

  • Fiskeutrustning: Om du har egen fiskeutrustning och vill använda den, är det inga problem. Men om du inte har det, så ingår all fiskeutrustning och vadarbyxor i kurspaketet.

  • Mat och dryck: Alla måltider och drycker (utom alkohol) ingår i paketet, så du behöver inte oroa dig för mat och dryck under kursen.

  • Incheckning: Incheckning sker efter klockan 12.00 på dag 1, så planera din resa därefter.

  • Gruppstorlek: Kursen utförs i små grupper med max 4 deltagare, vilket ger en hög kvalitet och mycket personlig tid med fiskeguiderna.

  • Tillgänglighet: Kurserna är tillgängliga under sommarhalvåret, så tänk på att boka i god tid för att undvika besvikelse.

Utrustning och tillgänglighet

All fiskeutrustning och vadarbyxor ingår, men du är också välkommen att använda din egen utrustning. Vi rekommenderar att du tar med kläder anpassade efter säsong, inklusive regnkläder. Kursen erbjuds på utvalda datum under sommarhalvåret, och det finns möjlighet att förlänga vistelsen mot en extra avgift.

Boka din flugfiskekurs idag

Ingen förkunskap krävs för att delta i kursen, och den är öppen för alla som vill upptäcka konsten att flugfiska. Boka din plats idag och upplev en avkopplande och rolig tid i naturen.

Djur och natur
4 495 kr
Beställ