Ferrari vs Lamborghini - Speedtest - Stockholm

I samarbete med Greatdays
Uppsala län
Östhammar
2023-01-16
Nu har du chansen att uppleva en dubbel adrenalinkick genom att jämföra två av de mest legendariska sportbilarna någonsin, Ferrari och Lamborghini, i ett speedtest på öppet flygfält.

Ferrari vs Lamborghini - Speedtest

Vad är mer spännande än att sätta sig bakom ratten på en italiensk supersportbil och känna hur den vansinniga accelerationen trycker ner dig i sätet? Inte mycket.

Kör med de bästa

Innan ni ger er ut på banan får ni en genomgång av bilarna och deras egenskaper och körteknik av en instruktör. Sedan är det upp till dig att avgöra vilken bil som ger dig mest gåshud, får dina nackhår att stå i givakt och framförallt, vilken som accelererar snabbast och når den högsta toppnoteringen på hastighetsmätaren.

Jämför och vinn

Du kör ett testheat med en av bilarna och därefter ett heat vardera med bilarna Lamborghini Gallardo LP560-4 och Ferrari F458. Dessa båda bilarna är något utöver det vanliga med en V10-motor på 5204 cm3 och 560 hk för Lamborghini och V8-motor på 4 499 cm3 och 570 hk för Ferrari. De har båda toppfarten på 325 km/h och en acceleration från 0-100 km/h på 3,7 sek för Lamborghini och 3,4 sek för Ferrari.

Information om upplevelsen

Upplevelsen är bokningsbar på utvalda datum under säsongen, som vanligtvis pågår maj-september. Körkort är ett krav och självrisk vid vållande till skada är maximalt 20 000:-. Observera att upplevelsen är väderberoende och kan komma att bli inställd med kort varsel. Körningen sker på Lunda flygfält (utanför Uppsala) och varaktigheten är totalt cirka 15 minuter inklusive genomgången. Upplevelsen är för en person och åskådare kan följa körningen från åskådarplatsen.

Så här kan du boka

För att boka din plats på "Ferrari vs Lamborghini - Speedtest" besök vår hemsida och välj det datum som passar dig bäst. Glöm inte att ta med körkortet, det är ett krav.

Motorsport
2 295 kr
Beställ