CityQuest – Lös ett mordmysterium

I samarbete med Upplevelse.com
Stockholms län
Stockholm
2023-01-18
Tycker du om dektektivarbete? I CityQuest får du vara en dektektiv, nästan som på riktigt. Använd GPSen och ta dig till platser med ledtrådar.

CityQuest – Lös en mordgåta" är en spännande och interaktiv upplevelse för alla detektiventusiaster. I Stockholm finns fem olika brott som väntar på att lösas, så om du vill prova på att vara en riktig detektiv tillsammans med vänner eller familj, då är CityQuest det perfekta valet.

Detektivrollen

CityQuest erbjuder en unik möjlighet att testa på rollen som detektiv. Tillsammans med ditt team kommer du att undersöka ett mystiskt mord som skett i Stockholms innerstad. Utforska staden och lös gåtan med hjälp av ledtrådar som du får via en speciell app.

Lös en mordgåta i Stockholm

Spelet inleds med att ni får bevismaterial via en webbapplikation. Därigenom får ni hjälp att påbörja utredningen, hitta ledtrådarna och lösa mysteriet. Ni får dessutom tillgång till polisens anteckningar om fallet. Målet är att svara på så många frågor som möjligt innan tiden går ut, för att se om ni kan lösa mordgåtan.

Bra att veta

CityQuest är en upplevelse för antingen två eller upp till fem personer beroende på valt paket. Upplevelsen är för alla åldrar från 15 år och är tillgänglig året runt. Varaktigheten är 2,5 timmar och spelet inleds med att ni kontaktar arrangören minst 24 timmar innan spelet startar.

Lista:

  • Testa på rollen som detektiv
  • Lös en mordgåta i Stockholms innerstad

För alla er som är kriminalintresserade är CityQuest det perfekta valet för en rolig och utmanande upplevelse i Stockholm. Med hjälp av en speciell app och ledtrådar som ni får under spelets gång, kommer ni att få chansen att utforska staden och lösa ett mystiskt mordfall tillsammans med era vänner eller familj.

Under spelets gång kommer ni att få tillgång till polisens anteckningar om fallet och målet är att svara på så många frågor som möjligt innan tiden går ut, för att se om just ni kan lösa mordgåtan. Efter spelet är över får ni en sammanfattning av vad som har hänt för att jämföra med era svar.

Följande lista ger en överblick över vad ni kan förvänta er av denna unika upplevelse:

  • Testa på rollen som detektiv och lös en mordgåta i Stockholms innerstad tillsammans med vänner eller familj.
  • Ert team kommer att agera detektivbyrå i 2,5 timmar och undersöka ett mystiskt mord på en rysk forskare som kom till Stockholm som turist.
  • Ni får ledtrådar via en speciell app och tillgång till polisens anteckningar om fallet.
  • Målet är att svara på så många frågor som möjligt innan tiden går ut, för att se om just ni kan lösa mordgåtan.
  • Efter spelet är över får ni en sammanfattning av vad som har hänt för att jämföra med era svar.

Detta är en möjlighet att uppleva Stockholm på ett annorlunda sätt och samtidigt ha en oförglömlig tid tillsammans med dina vänner

Mystik
495 kr
Beställ