Choklad är en av världens mest älskade smaker och det finns många sätt att njuta av det på. Men har du någonsin undrat hur chokladen görs från grunden, och vad det egentligen innebär att temperera choklad?
Från Kakaoböna till Choklad På Göteborgs Hantverkschoklad tillverkar man choklad helt från grunden i sin fabrik. Här ligger hantverket i fokus och de jobbar bara med äkta råvaror och inga onödiga tillsatser. Alla ingredienser är ekologiska certifierade och utgångspunkten är alltid kakaobönan och dess egenskaper.
Lär dig Temperera Choklad Det här är en upplevelse för chokladentusiasten som vill ta sitt chokladintresse till nästa nivå. Med hjälp av professionella chokladmakare lär man sig att temperera choklad från grunden. Här lär ni er vilka steg som behöver bemästras och under kontrollerade former hittar den rätta knäckigheten, glansen och den fantastiska smak som rätt tempererad choklad åstadkommer.
Guidad Visning av Fabrik Under kursen får deltagarna även en guidad visning i fabriken för att hitta rätt inspiration till kursen. Vem vet kanske är det en dröm som går i uppfyllelse att bli chokladmakare för en dag.
Så, är du en riktig chokladentusiast som vill ta ditt intresse till nästa nivå? Då är chokladkursen på Göteborgs Hantverkschoklad det perfekta valet för dig!