Bo i egen igloo för två

 
Jämtlands län
Åre
2023-02-21
En annan höjdpunkt är möjligheten att sjunka ned i ett spabad under den stjärnklara himlen. Denna upplevelse för alla sinnen är en verkligt unik naturupplevelse.

Bo i en egen igloo på Åreskutan med en unik naturupplevelse och gastronomiska höjdpunkter

Det finns få hotell som är så uppdaterade med sin design som Igloo Experience Deluxe. Varje år byggs hela verksamheten upp på nytt, men det som alltid är detsamma är att alla rum består till 100% av snö - från väggarna till taket, sängarna och dekorationerna på väggarna. Boendet är verkligen en unik upplevelse som bör finnas på alla rese-bucketlists.

Inbäddad i meterdjup snö ligger igloobyn, precis vid kalfjället, där gästerna får sitt eget mysiga krypin. Med en hänförande utsikt över dalen och 900 meter över havet är detta kanske landets coolaste logi. Men den största upplevelsen är naturligtvis att sova på fjället under stjärnorna. Chansen att få se norrsken är också stor.

Naturnära lyx: Njut av spabad under stjärnorna och en 5-rättersmiddag i en snöigloo

Förutom det unika boendet erbjuder Igloo Experience Deluxe också en 5-rättersmiddag i restaurangigloon och en god frukost på morgonen. Allt med utgångspunkt i de jämtländska köket med alla dess delikatesser.

För att ha en bekväm vistelse rekommenderas det att ta med bra underställ i ull, varma skor, handskar, mössa och badkläder till spabadet. Sovsäck och liggunderlag ingår, och temperaturen i igloon ligger på noll till några minusgrader och påverkas inte av temperaturen utanför. En värd finns också på anläggningen hela natten.

Upplev en vinterdröm på Åreskutan: En övernattning i en egen igloo för två

Igloo Experience Deluxe har öppet från tidig januari till början av april, men detta kan variera beroende på vädret. Upplevelsen är för två personer och tidsåtgången är en övernattning.

Sammanfattningsvis är Igloo Experience Deluxe en unik naturupplevelse som ger möjlighet till att sova under stjärnorna, sjunka ned i ett spabad, och njuta av en fantastisk gastronomisk upplevelse i en restaurangigloo. Det är en upplevelse som passar perfekt för ett par som vill göra något annorlunda och oförglömligt tillsammans.

Packa dina kläder efter väder och njut av en oförglömlig natt i din egna igloo på Åreskutan.

I snön
5 090 kr
Beställ